AMBULÀNCIES  CARLEMANY
 
Transport Sanitari

Ambulàncies Carlemany, l'empresa:

·      QUI SOM?

Ambulàncies Carlemany és una empresa que ofereix serveis de  transport sanitari de qualitat per a particulars, empreses privades i administracions públiques. Ens dediquem al transport sanitari de persones en l’àmbit nacional i internacional, i també fem prevenció sanitària en qualsevol tipus d’esdeveniment esportiu, sociocultural o lúdic-festiu. 


·        QUÈ FEM?

Ambulàncies Carlemany ofereix serveis de transport sanitari de qualitat. Les ambulàncies de la nostra flota són noves i d’última generació i estan  equipades amb tota la tecnologia necessària per fer trasllats segurs i confortables que garanteixi la salut i satisfacció dels nostres pacients. Disposem de vehicles de Suport Vital Avançat (SVA) i vehicles de Suport Vital Bàsic (SVB) en els que viatgen metges, infermers i tècnics sanitaris altament qualificats. 

Treballem les 24h i els 365 dies de l’ any per donar una resposta ràpida i eficaç a qualsevol tipus d’ emergència mèdica, tenim la capacitat d’ estabilitzar i traslladar als pacients als centres sanitaris en el menor temps possible.