AMBULÀNCIES  CARLEMANY
 
Transport Sanitari

SERVEIS i COBERTURA

Ambulàncies Carlemany ofereix la prestació de diferents serveis sanitaris:

  • Transport sanitari medicalitzat

trasllada persones accidentades i malalts que es troben en situació crítica i de risc vital al centre hospitalari més proper i en el menor temps possible. El nostre equip de professionals dóna atenció sanitària i mèdica a les persones durant el seu trasllat, per garantir la seva estabilitat clínica abans no arriben al centre mèdic o hospital. Els nostres tècnics en emergències sanitàries ofereixen una conducció segura i en el menor temps possible fins al centre hospitalari més proper. El trasllat de pacients es fa en vehicles equipats amb els aparells mèdics més moderns i els recursos tecnològics d’última generació. 

  • Transport sanitari bàsic no medicalitzat

Trasllat de persones malaltes o amb algun necessitat de salut a centres mèdics a fi que rebin assistència sanitària. Transportem persones dels seus domicilis a centres de dia, hospitals, consultes mèdiques i els retornem novament al seu domicili. 

  • Prevenció sanitària en esdeveniments esportius i socioculturals

Cobertura sanitària a tot tipus d’esdeveniments esportius, socioculturals o lúdic-festius on es preveu gran afluència de públic amb la finalitat d’atendre possibles emergències mèdiques que puguin sorgir.

Des de Ambulàncies Carlemany hem donat cobertura sanitària a esdeveniments com: la Copa catalana de BTT a Vall Nord-Pal Arinsal, Automòbil Club D’Andorra, Concert “StrE-Et Art Festival” organitzat pel Comú d’Escaldes, EuroCup Basketball i partits de la Lliga ACB de bàsquet, entre molt d’altres. 

  • Repatriació 

Transport sanitari de persones al seu país d’origen o residència.

COBERTURA

La cobertura dels nostres serveis és dins l'àmbit nacional del Prinicipat d'Andorra i internacional pel continent europeu. Treballem les 24h i els 365 dies de l’ any per donar una resposta ràpida i eficaç a qualsevol tipus d’ emergència mèdica.